Peppa Pig Speelhoek

Hallo allemaal, wij zijn Tik en Tak en we hebben een speciale Peppa Pig speelhoek voor jullie gemaakt. Hier kunnen jullie de hele dag door Peppa Pig kijken. Ook kan je hier Peppa Pig helemaal inkleuren zoals je dat wilt. Kijk ook naar ons aanbod Peppa Pig speelgoed.

 

 

 

 

 

 

Peppa Pig livestream!

 

Hier kan je Peppa Pig inkleuren!

Kies de kleur onder in de kleurplaat en beginnen maar. 

Weetjes over Peppa Pig!

  • Peppa Pig heeft een eigen Thema park! Het is gelegen in New Forest, Hampshire in Groot-Brittannië en is al sinds 2011 geopend. Ze hebben een splash park, overdekte speelruimte en nog veel meer kleine speelplekken en thema-gebouwen.
  • In het begin van de Peppa pig serie waren er klachten over dat de personages in de reeks geen fietshelmen droegen. Deze zijn later toegevoegd aan de totale series.
  • Er is ook een game gemaakt van Peppa Pig in 2009! Het is ontwikkeld door Ubisoft en is te spelen op de Nintendo Wii en Nintendo DS. Het is een spel voor kinderen om nieuwe dingen te leren en te spelen, het bevat 11 games en activiteiten.

 

Hieronder vind u de meest populaire Peppa knuffels!

Peppa Pig Mandala designer

Voor alle jonge creatievelingen is dit super makkelijk en mooi om te gebruiken. Je kunt snel een prachtige mandala tekening maken met een druk op de knop. ideaal voor kinderen van tussen 3 en 7 jaar want het is erg makkelijk te gebruiken.

Peppa Pig mandala designer 

€ 11,49

 

 

 

Peppa Pig Pluche knuffel

En voor alle fans van Peppa Pig hebben natuurlijk ook de "Peppa Pig pluche knuffel". De enige echt vind je hier!

Peppa Pig pluche knuffel

€ 21,99

 

 

Disclaimer: TikTakToys.nl is op geen enkele manier verbonden of gelieerd aan het merk Peppa Pig of de auteursrechthebbende bedrijven. Om naar de officiële site van Peppa Pig te gaan, klik hier.